torstai 5. maaliskuuta 2015

Päivän lanssi 166


Pituus 31 cm.
Epoch Co. Ltd
Made in China

"Hyvät blogin seuraajat! On tullut aika esitellä kokoelman toistaiseksi viimeinen yksilö. Tämä onkin erityinen helmi, joka säästettiin sokeriksi blogin pohjalle.

Muistatteko vielä Thomas Nightingalen? Hänen pitkäaikainen haaveensa omasta Sylvanian Families -ambulanssista toteutui viime joulun alla.

Käydessäni moikkaamassa entistä työtoveriani, hän nosti kaapistaan jymypaukkuna tämän ambulanssin avaamattomassa pakkauksessa ja ojensi sen minulle. Mitä suurimmat kiitokset sydämelliselle Jennille Lempäälään! Tätä ambulanssia olin yrittänyt epätoivoisesti hakea vaikka mistä, mutta koska valmistus oli jo lopetettu, etsintäni ei koskaan tuottanut tulosta. Ensihoitajaan voi aina luottaa: Jenni oli pistänyt korvan taakse, että minulla oli tällainen etsinnässä ja hänelläpä olikin tarjota oikea lääke hätää kärsivälle!

Kyllä Thomaksen nyt kelpaa, kun on kunnolliset hoitotason välineistöt käytettävissä. Kuvat puhukoot puolestaan:


Ambulanssien keräilyharrastukseni jatkuu yhä, joten blogi ei varmasti tähän lopu. Jatkoa varten tarvitaan tuntien kiertelyä lelukaupoissa, kirppareilla ja netissä. Kun saalista taas löytyy, tulette te kuulemaan siitä ensimmäisenä."4 kommenttia:

 1. Onpa ollut aamujen iloksi aivan ihanaa kurkistella jännityksellä päivän uutta ambulanssia! Haikea on olo, kun ei niitä enää tule joka aamu... Mutta onneksi toiveita on jonkun päivän piristyksestä!

  Ja joka aamu joka tapauksessa herään einekleineambulanz-ääneen. Ja se saa hyvälle tuulelle aina vaan!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti einekleine-biisi pitää vielä tovin mieltä iloisena! Voin paljastaa että kokoelmassa on taas yksi uusi jäsen ja tietysti lisää on koko ajan etsinnässä. Kaikenmaailman kirppiksiä ja halpahalleja kierrellessä ei vaan ole uutuuksia ihan lähiaikoina osunut vastaan. Vaan eiköhän täällä taas mahdollisimman pian jotain kiesiä esitellä 😉

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta huomasin tämän <3 Toivottavasti tuottaa iloa edelleen :) Joitakin ihmisiä ja kuulemiaan asioita ei vaan unohda ikinä! Ja oli kiva nähdäkin joulun alla! :D

  VastaaPoista
 4. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
  takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
  Jumala siunatkoon teitä.

  VastaaPoista