torstai 5. maaliskuuta 2015

Päivän lanssi 166


Pituus 31 cm.
Epoch Co. Ltd
Made in China

"Hyvät blogin seuraajat! On tullut aika esitellä kokoelman toistaiseksi viimeinen yksilö. Tämä onkin erityinen helmi, joka säästettiin sokeriksi blogin pohjalle.

Muistatteko vielä Thomas Nightingalen? Hänen pitkäaikainen haaveensa omasta Sylvanian Families -ambulanssista toteutui viime joulun alla.

Käydessäni moikkaamassa entistä työtoveriani, hän nosti kaapistaan jymypaukkuna tämän ambulanssin avaamattomassa pakkauksessa ja ojensi sen minulle. Mitä suurimmat kiitokset sydämelliselle Jennille Lempäälään! Tätä ambulanssia olin yrittänyt epätoivoisesti hakea vaikka mistä, mutta koska valmistus oli jo lopetettu, etsintäni ei koskaan tuottanut tulosta. Ensihoitajaan voi aina luottaa: Jenni oli pistänyt korvan taakse, että minulla oli tällainen etsinnässä ja hänelläpä olikin tarjota oikea lääke hätää kärsivälle!

Kyllä Thomaksen nyt kelpaa, kun on kunnolliset hoitotason välineistöt käytettävissä. Kuvat puhukoot puolestaan:


Ambulanssien keräilyharrastukseni jatkuu yhä, joten blogi ei varmasti tähän lopu. Jatkoa varten tarvitaan tuntien kiertelyä lelukaupoissa, kirppareilla ja netissä. Kun saalista taas löytyy, tulette te kuulemaan siitä ensimmäisenä."